Otse põhisisu juurde

"Kaalul on ülekilod: nõuanded ja edulood neile, kel aastaid 40+"

"Sada kilo naise ilu" ei olnud ainult käibetõde, vaid selles on märgata õitsvat elujärge.

Peale 40-ndat eluaastat hakkavad kehal tekkima erinevad vajadused. Naise kehakuju muutub ümaramaks, hakkab kasvama kehakaal ja ega haigusedki kuhugi ei jää. Samad probleemid ei jää võõraks ka meestele.

Vööümbermõõt naistel üle 88 cm ning meestel üle 102 cm suurendab oluliselt südame-veresoonkonna haiguste tekkeriski, räägib raamatus dr Mai Maser.

Mida teha, et toime tulla ahvatlustega, mida pakuvad lookas riiulitega kaubanduskeskused? Tuleb olla iseenda peremees, vaadata, millal ja mida suhu pista. Juba väikeste muutustega võib saavutada edu.

Keda meist siis ei huvita tuntud inimeste söömised ja tegemised köögis. See raamat tutvustab erinevate inimeste (Gerda Kordemets, Ivi Eenmaa, Sven Sester jt) kogemusi normaalse kehakaalu ja hea enesetunde saavutamiseks.

Vaheldumisi tuntud inimeste kogemustega annab nõuandeid spetsialist toitumisharjumuste tervislikumaks muutmiseks. Valmismenüüd on neljaks nädalaks nii naistele kui meestele, kaasa saab ka ostunimekirja toidukraami ostmiseks. Menüüs olevad kerged toidud sobivad kogu perele, suurenda vaid koguseid vastavalt sööjatele.

Jälgides neli nädalat Figuurisõprade täpseid toitumisjuhiseid, võib kaotada kaalust kuni neli kilo. Raamatust leiab ka kirju Figuurisõprade postkastist.

Peale eluaastate lisandumise tekivad uued mured, liitudes ühiseks rahulolematuseks, eriti kevade saabudes ja peeglisse vaadates. Seega on nüüd paras aeg sirvida raamatut "Kaalul on ülekilod" ja mõnigi antud näpunäide kasutada ära enda huvides.

Soovitab Urve

Kommentaarid