Otse põhisisu juurde

Kersti Rea "Delirio Amoroso"

Lunaris, 2009

Sisustussalongi omaniku, 12 aastat joogaga tegelenud Kersti Rea esimene üllitis on imekaunis ja südant soojendav kogumik suvemeenutusi, mis on kirjutatud külmal talveajal igatsusest suvesooja ja päikese järele. See on justkui suvemeditatsioon, mis aitab pikal ja pimedal ajal ellu jääda.

Et olla õnnelik, peame elama harmoonilist ja tasakaalus elu. Vahelduseks kiirele tööajale peame leidma võimaluse enese laadimiseks. Autor on otsinud ja leidnud selleks endale maakodu, kus suvisel ajal lõõgastuda ning tunda rõõmu looduse ja elu ilust. Imetlusväärne on tema oskus tähele panna pisidetaile ning lihtsalt ja lakooniliselt luua ehedaid kujutluspilte imelisest Eestimaa suvest ja igapäevastest töödest-tegemistest. Lummavat ja teraapilist teksti täiendavad Aavo Ermeli ainulaadne kujundus ning autori lemmikretseptid.

Õnneks on tegelikult nii vähe vaja – tuleb vaid üles leida rõõmuraasukesed, mis meil kõigil meie ümber olemas on: loodus, ilu, kodu, kallid inimesed, pisikesed tähtsusetud, kuid armsad asjad ja tegemised...

Soovitab Lada Siimon

Kommentaarid