Otse põhisisu juurde

Imeline Teadus / Tarkade Klubi

Imeline Teadus / Tarkade Klubi on tõeliselt rikkaliku pildimaterjaliga põnev ajakiri väga erinevate huvidega lugejatele. Ajakirja kodulehel iseloomustatakse seda kui Põhjamaade kõige menukamat, kõige autoriteetsemat, kõige arusaadavamat ja kõige kvaliteetsemalt illustreeritud populaarteaduslikku ajakirja, mis ilmub lisaks Eestile veel 13 riigis. Ajakiri ilmub Eesti alles veidi üle aasta ja sel sügisel liitus ta teise populaartedusliku ajakirjaga Tarkade Klubi.

Olles ise juba pool aastat ajakirja tellija, julgen kinnitada, et tegemist on tõepoolest väärt lugemisvaraga. Midagi leiavad enda jaoks nii looduse, tehnika, kosmose kui meditsiinihuvilised. Ei maksa heituda neil, kellel ei puutu näppu värskelt ilmuma hakanud ajakiri Imeline Ajalugu, sest ajalooteemalised artiklid ei ole Imelisest Teadusest kuhugi kadunud. Igas numbris on paar-kolm pikemat teemakäsitlust vaheldumisi lühemate lugudega, värvikaid fototabamusi ja huvipakkuvaid fakte. Lugeja viiakse kurssi viimase aja leiutiste ja avastustega, aga ka teaduse ajaloo seikadega või meditsiini imedega. Samuti on võimalik ajakirja vahendusel saada vastuseid oma küsimustele ning oma teadmisi testida või loogikaülesandeid lahendada.

Imelist Teadust annab välja Euroopa suurimate meediafirmade hulka loetavale Bonnieri korporatsioonile kuuluv Bonnier Publications International AS. Eestis esindab ajakirja samuti Bonnierile kuuluv AS Äripäev ning jõuab lugejateni korra kuus.

Soovitab Lea

Kommentaarid